ALLA KAN YOGA

Under sommaren kommer jag hålla klasser på vattnet och pop up klasser i min trädgård. Plats för boardyoga/ståpaddling kan variera beroende på vädret så håll även ett öga på min Instagram: @ulrikashouseofyoga där jag uppdaterar mer kontinuerligt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Är du nyfiken på yoga? Vill du prova i en avslappnad miljö i en mindre grupp? då är du välkommen till en av mina Yoga-klasser!

Global Yoga Yin - som är en härligt mjuk, avslappnande och mediativ yoga där fokus ligger på andetaget och avslappning. En underbar form av yoga med många fördelar! I en allt mer stressad vardag kan du uppleva mer energi och ett lugnare sinne vid regelbundet utövad yinyoga. Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan träning och bidrar bla till ökad rörlighet.

Global Yoga Stark - en klass med mycket styrka men där du även kan välja en mjukare variant av rörelse. Mina klasser består ofta av olika flöden och en blandning av det mjuka och mer kraftfulla. Här kan du alltid anpassa efter dina förutsättningar och dagsformen.

 

Mina klasser passar nybörjare såväl som mer van yogautövare med enkla positioner som kan varieras efter dina förutsättningar. Mitt mål är att få dig att känna dig bekväm i rörelserna och lita på känslan av rörelse och känslan i din kropp mer än den perfekta linjeringen. I min värld är det perfekta när det KÄNNS bra i hjärta-kropp- och knopp!

Alla är välkomna!