ALLA KAN YOGA

Är du nyfiken på yoga? Vill du prova i en avslappnad miljö i en mindre grupp? då är du välkommen till en av mina Yoga-klasser!

Global Yoga Yin - som är en härligt mjuk, avslappnande och mediativ yoga där fokus ligger på andetaget och avslappning. En underbar form av yoga med många fördelar! I en allt mer stressad vardag kan du uppleva mer energi och ett lugnare sinne vid regelbundet utövad yinyoga. Yinyoga är ett utmärkt komplement till annan träning och bidrar bla till ökad rörlighet.

Global Yoga Stark - en klass med mycket styrka men där du även kan välja en mjukare variant av rörelse. Mina klasser består ofta av olika flöden och en blandning av det mjuka och mer kraftfulla. Här kan du alltid anpassa efter dina förutsättningar och dagsformen.

 

Mina klasser passar nybörjare såväl som mer van yogautövare med enkla positioner som kan varieras efter dina förutsättningar. Mitt mål är att få dig att känna dig bekväm i rörelserna och lita på känslan av rörelse och känslan i din kropp mer än den perfekta linjeringen. I min värld är det perfekta när det KÄNNS bra i hjärta-kropp- och knopp!

Alla är välkomna!

 

Klasser:

Tisdagar

Global Yoga Stark 18.15-19.15 Global Yoga Yin 19.30-20.30

 

Torsdagar

Global Yoga Yin 18.15-19.15 Global Yoga 19.30-20.20

 

För tillfället har jag begränsat antalet deltagare till 6 personer och det är endast 18.15 klasserna som är bokningsbara. Det kan komma att ändras beroende på efterfrågan så håll även ett öga på min Instagram: ulrikashouseofyoga där jag uppdaterar mer kontinuerligt.

 

Kostnad:

1600kr - 10 gånger

175kr - 1 gång

Betalning

swish: 1231424241

bankgiro: 5296-9466

 

 

 

 

Nyhet! 

Du kan nu även boka PT-yoga!

Det kan innebära att du vill bli mer rörlig, gå djupare in i grundpositioner, lära dig hantera stress med hjälp av andning och rörelse, eller något annat som DU vill jobba mot.

Pris för 60 min. PT-yoga: 500kr

Pris för 3 tillfällen med 60 min. PT-yoga: 1300kr

Pris för 5 tillfällen med PT-yoga: 2000kr

Då ingår 30 minuters inledande samtal för att kunna bygga det program som passar dig bäst.