ALLA KAN YOGA

UlrikasOceanofYoga

Välkommen till Ulrikas House of Yoga!

Jag har alltid gillat att röra på mig och har gjort det mesta från ridning och fotboll till crossfit och tyngdlyftning. Yoga har jag provat lite då och då under åren mest för att jag tänkte att det är bra med stretch =) men aldrig fastnat för det eller insett fördelarna med yoga.

Våren 2016 åkte jag med några vänner på yoga-resa till Mallorca. Inte för att jag skulle yoga, det var ingenting för mig stel som jag var, men det fanns både gym och crossfit-box i närheten. Men det visade sig att när veckan var slut hade jag vart på alla yogaklasser och var ivrig på att få lära mig mer!

Jag anmälde mig till GlobalYogas grundutbildning och kände att jag hade kommit rätt. Så rätt att jag kände hur jag ville dela med mig av mina nya erfarenheter.  Min gamla föreställning om att  yoga är så många regler för hur positioner ska se ut och att du ska hålla dessa obekväma positioner jättelänge visade sig vara helt fel. (Det finns den formen av yoga också). I global yoga är det en blandning av olika yogaskolor och därtill kommer instruktörens personlighet så jag menar att det är en mer modern form av yoga.

Genom min utbildning med BoardYoga Sweden har jag hittat ännu mera rätt! Där har jag lärt mig att alltid lyssna in till min egen kropp och göra rörelser som känns bra för mig. Alla har olika kroppar vilket gör att yogan ser olika ut för olika människor. Därför vill jag dela en yoga som uppmanar till att lyssna in sig själv! Jämför inte med någon annan. Lyssna till musiken som din kropp skapar!

Genom yogan har jag hittat kraften att våga vara mer JAG och att vilja utforska vägar för att bli ännu mera jag.

Mina utbildningar:

100h globalYoga grund

50h G.Y fortsättning

50h G.Y Yin

50h G.Y Power

10h G.Y YogaNidra

BoardYoga instruktör och med i boardyoga.teamet BoardyogaSweden  

Certifierad SUP-instruktör genom ståpaddla.

Stark genom klimakteriet-certifierad genom Monika Björn

Mer än 30 års erfarenhet av styrketräning, funktionell träning