ALLA KAN YOGA

Under sommaren kommer jag att hålla klasser på vattnet och en och annan pop up yogaklass i min trädgård. Följ min instagram @ulrikashouseofyoga för datum och mer info.

"Nu är tiden att ta hand om sig själv!" 

Orden är Monika Björns, sagda under utbildningen "Stark genom klimakteriet" som jag hade det stora nöjet att delta i. Denna starka kvinna har skapat en utbildningsdag för att fler yogalärare, coacher och personliga tränare med flera, ska få kunskap och verktyg för att kunna hjälpa och vägleda kvinnor mitt i livet som lider av klimakterie-symptom.  Ibland vet man inte ens om att man är i klimakteriet utan har mer diffusa besvär som kan vara svåra att sätta fingret på. Andra gånger är det mer självklart och tydligt.

Oavsett hur du upplever det så finns ingen anledning att" bita ihop" och "stå ut" eller acceptera att det är så här livet ser ut nu. Det finns saker att göra för att hitta "tillbaks" till livet. 

Träning - Yoga - Mindfulness - Högintensivt - Lågintensivt

Tillsammans kan vi göra upp en plan som passar dig.

För mer info maila: ica.h@telia.com

 

Du kan även boka Pt-yoga!

Det kan innebära att du vill bli mer rörlig, "nörda" ner dig i olika positioner. Hitta positioner för dina "problemområden".

Det kan också vara att du vill bli bättre på att hantera stress med hjälp av avslappning och andning. 

Kanske är du nyfiken på yoga men är inte redo att delta i en klass, du kanske vill gå igenom några grunder och principer så du känner dig bekväm med att delta i klass med andra?

Oavsett vad ditt mål eller syfte är så finns jag här för att hjälpa dig.

Pris för pt-yoga och/eller klimakterie coachning ink. personligt program

60 min: 500kr

Pris 3 tillfällen á 60 min: 1300kr

Pris 5 tillfällen á 60 min: 2000kr

30 minuters inledande samtal ingår för att kunna anpassa efter dina önskemål.  

Kan även erbjuda duo eller lite grupp om intresse finns.

 

Bokning och frågor via mail:  Ica.h@telia.com