ALLA KAN YOGA

Vårterminen 2021!

Tisdag den19 januari 18.15-19.15 Global Yoga Stark!

På dessa klasser jobbar vi mycket med att bygga upp styrka och anpassar efter varje deltagares utgångsläge. Min tanke när jag gör klasser är att alla ska kunna delta och få ut något av rörelserna, därför är det viktigt för mig att hitta variationer av rörelser. Grunderna är samma från gång till gång men flödena kan variera. Vi börjar alltid med en uppvärmningssekvens som kan vara sittande eller stående. På denna klass kan du alltid välja ditt egna tempo och intensitet. Du kan vara helt ny på yoga eller ha utövat yoga tidigare, denna klass passar alla.

Torsdag den 21 januari 18.15-19.15 Global Yoga Yin!

I yin fokuserar vi på medveten andning, avslappning och närvaro i stunden genom att hålla varje position under flera minuter för att komma djupare. Positionerna utförs sittande eller liggande och låter musklerna slappna av helt. Yinyoga är ett bra komplement till annan träning och passar alla. I en alltmer stressad vardag kan yin ge dig ny energi och ett lugnare sinne.

Workshops!

Under våren kommer jag lägga ut en del workshops för dig som vill fördjupa dig inom olika delar av yoga, välmående och hälsa. Första tillfället är:

Lördag den 30/1 kl.10.00-12.30 Mjuk och Stadig - Yin/Trigger/Yoga Nidra

Bokning via mail: ica.h@telia.com eller https://www.bokadirekt.se/places/ulrikas-houseofyoga-31473

 

 

 

 

 

 

Är du nyfiken på ståpaddling, boardyoga,  sup-surf? 

 

Tillsammans kan vi komma fram till det perfekta eventet för dig! 

-kickoff för företaget

-paddling för kompisgänget

-månskenspaddling för dig och din partner

Vi skräddarsyr det perfekta eventet efter dina önskningar!

 

Förfrågningar -maila till:  ica.h@telia.com

"Nu är tiden att ta hand om sig själv!" 

Orden är Monika Björns, sagda under utbildningen "Stark genom klimakteriet" som jag hade det stora nöjet att delta i. Denna starka kvinna har skapat en utbildningsdag för att fler yogalärare, coacher och personliga tränare med flera, ska få kunskap och verktyg för att kunna hjälpa och vägleda kvinnor mitt i livet som lider av klimakterie-symptom.  

Det finns ingen anledning att bita ihop och genomlida besvärande symptom när det faktiskt finns lindring och hjälp att tillgå.  Hos mig kan du få hjälp med utifrån dina specifika behov.  

För mer info maila: ica.h@telia.com

 

Du kan även boka Pt-yoga!

Det kan innebära att du vill bli mer rörlig, gå djupare in i olika positioner. Det kan också vara att du vill bli bättre på att hantera stress med hjälp av avslappning och andning. 

Kanske är du nyfiken på yoga men är inte redo att delta i en klass, du kanske vill gå igenom några grunder och principer så du känner dig bekväm med att delta i klass med andra?

Oavsett vad ditt mål eller syfte är så finns jag här för att hjälpa dig.

Pris 60 min: 500kr

Pris 3 tillfällen á 60 min: 1300kr

Pris 5 tillfällen á 60 min: 2000kr

30 minuters inledande samtal ingår för att kunna anpassa efter dina önskemål.

Boka via mail:  Ica.h@telia.com